HIL Fotball

Flott innsats fra HILs jenter og gutter på G7, G8 og G9 på fotballens dag i Eidsberg

Hærland IL stilte med tilsammen 6 lag på fotballens dag i Eidsberg (17. august). Vi hadde to lag i G12, to lag i G9 og ett lag hver i G7 og G8. Rapport fra G12 sin innsats finnes som egen nyhetsmelding her på sidene. Her kommer rapporten fra de andre laga:
Gutter 7 som er vant med å vinne med stor margin gjorde også det i de to første kampene. Men mot Slitu fikk de motstand og til slutt ble det faktisk et uvant tap gitt! Vi voksne tenker at det er like greit, for man kan jo bli litt blassert av å vinne hele tiden....
Gutter 8 fikk det tøft i første kampen mot Trømborg. Så nå har vi gjennom sesongen både seier (i serien), uavgjort (på Mysencup)  og nå tap i Eidsbergcup for dette laget. De neste to kampene endte med soleklare seire med masse fine mål.
Gutter 9 blå og hvit hadde et hektisk kampprogram med fortløpende kamper gjennom hele dagen. De to laga hadde ikke nok til innbyttere så spillere måtte lånes litt om hverandre. De første kampene gikk parallelt, dermed ingen innbyttere, men jammen vant de med glans begge to. Men med pause kun under premieutdelingen ble nok dagen litt vel slitsom for denne gjengen. I G9 blå sin siste kamp mot Slitu ble det likevel tent en ny gnist, fra å ligge under 3-6 ble det til slutt en imponerende seier med 7-6!

Oppsummert ble det 7 seire, én uavgjort og 4 tap på våre jenter og gutter på G7, G8 og G9. Det er veldig bra! Flott sensommervær og flinke arrangører gjorde dette til en alle tiders cupdag. Nedenfor er noen bilder fra dagen (send gjerne flere bilder til Marianne hvis dere vil ha dem med her:-)

 

 

 

 

 

Share