HIL Fotball

HILs 7-, 8- og 9-årslag deltok på den tradisjonelle avslutningscupen for barnefotballen i Indre Østfold på Ørje sist søndag.

Gutter 7 møtte Ørje rød, Askim hvit og Rakkestad rød i sine kamper. De tok med seg en seier og to tap, men alle kampene var jevnspilte og alle jobbet godt, i følge trenerene Lars-Erik og Haakon. Seieren var mot Rakkestad, mens knepent tap mot Ørje og Askim.

Gutter 8, med god hjelp fra Edith på G9, møtte Trø/Båstad, Rakkestad Real Madrid og Askim gul. De to siste laga var nye bekjentskaper, så det var ekstra gøy. Og jammen klarte ikke gjengen å vinne alle kampene sine, de var riktig så "på" denne dagen mener både lagleder Marianne og foreldrene i publikum:-)

Gutter 9 møtte Eidsberg, Ørje rød og Askim rød. Det ble tap i første kampen, men da var visst gjengen ganske slapp... Men så ble det mer og mer fart utover dagen slik at det ble to seire:-)  En herlig flokk, sier trenerne Tore-Ingar og Ingar.

Nedenfor er et utvalg bilder fra cupen. Send gjerne flere bilder til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis dere ønsker å dele dem på denne siden.

Marianne TH, 23. sept 2013

 

 

 

 

 

 

Share