HIL Fotball G2000/01

Hærland 2 - 0 Rakkestad

 

16 mai, fotballens nasjonaldag som den blir kalt var våre gutter i aksjon mot Rakkestad. Jeg hadde godfølelsen før kampen for gutta har hevet seg betraktelig fra sesonginnledningen og poengene har kommet jevnt og trutt. Om ikke spillet varmet var det en fin ramme med sol og mange tilskuere.

Vi gikk rett i strupen på rakstingene og tok ledelsen etter 7 min. Etter en corner klarte ikke rakstingene å avklare godt nok, ballen kom inn i feltet igjen, da de skulle avklare for andre... gang var det en skog av hærlandspillere rundt ballfører og rakstingen skjøt rett i skinka til Stian og ballen trillet inn i mål. 1-0

Gutta fikk blod på tann og kjørte over Rakkestad og neste mål var like rundt hjørnet. Jesper fikk ballen på sin venstre side, gikk innover, fyrte av et hardt skudd som keeper gav retur på og der stod Anton og satte enkelt inn 2-0 til Rakkestadtrenerens stoooore fortvilelse.

Etter denne supre åpningen ble det ikke flere mål og gutta gikk til pause med en 2-0 ledelse.

Pausepraten var nok engang av den enkle sorten, fortsett som i første omgang. MEN det var letter sagt enn gjort folkens!!!!!!

Andre omgang trenger vi ikke kommenter i det hele tatt. Vi datt ned på et nivå som ikke vi bør være bekjent av gutter. Greit vi bruker en del krefter i første omgang, motvind men at vi slutter å spille fotball, var jeg ikke fornøyd med. Dersom Rakkestad hadde hatt mer giftige spisser ville vi blitt straffet men det hadde de ikke så vi tok nok en seier. En skikkelig sliteseier.

Sluttresultatet 2-0

Det er flere av spillerne som bør gå i seg selv og erkjenne at dette ikke var bra nok og bevise det allerede på kveldens trening.

Vi vinner på en dårlig dag og det er veldig positivt. Viktig at vi holder trykket på treningene, at dere kommer på treningene og yter 100%

Laget bestod av:   Glenn, Ivar, Håkon Henrik, Alex, Jesper, Anton, Elias, Ludvik, Andre, Stian, Nicholas, Nicolai, Eirik, Lars og Kevin.

Neste kamp for gutta er tirsdag 24 mai borte mot Sarpsborg FK 2

 

Share