HIL Fotball G2000/01

Hærland 6 - 1 Skjeberg
 
Grip sjansen, jeg har troen på dere, var det siste jeg sa før dere gikk ut til oppvarming.
 
Var det nødvendig å kle av motstanderen og ydmyke serielederen så kraftig da gutter? Dere har respondert veldig positivt på mitt opplegg og dere følger kamp planen til punkt og prikke.
 
Vi gikk rett i strupen på Skjeberg og viste hvor skapet skulle stå. Dere mente alvor, hadde det riktige tenningsnivået og ikke minst evnen til å ta det ut i en så viktig kamp.
 
Tror jeg har nevnt det ett par ganger tidligere men det å unngå balltap på sentrale områder på banen er ekstremt viktig og nå bruker dere støttepasninger for å unngå det. Dette er foranledningen til 1-0 målet i det 8 min. Håkon får et oppspill, legger nydelig tilbake til Anton som tar med seg ballen og limer ballen i krysset fra 20m. De som så skuddsekvensen rett før kamp
ristet på hodet inkl trener. Hva er det du pleier å si Anton? jammen det går jo aldri....
 
Jesper med sin gode pasningsfot legger et hardt frispark på hodet til Anton i det 10 min som treffer perfekt med hodet og rett i mål til 2-0. Anton var trigget og god i denne kampen.
 
Mye dreide som om Anton denne kvelden for han var overalt. Vi hadde flere skudd på mål og Anton var igjennom etter en krempasning fra Reza men lykkes ikke denne gangen.
 
3-0 18 min kom etter et skoleeksempel på gjennombrudd. Ludvik slår en herlig stikker i bakrom til Håkon og han scorer enkelt.
 
I det 20 min slår Jesper en perfekt corner (iflg Kevin) og Stian setter ball sikkert i mål. 4-0
 
Håkon gjorde også sine saker bra i dag noe jeg krevde av han på forhånd. Håkon dribler av 3 mann inne i 16m og setter ballen sikkert i mål til 5-0.
 
Henrik med flere gode returløp, Glenn med flere gode redninger og LAGET jobbet knallhardt sammen. Første omgangen var årsbeste gutter.
 
Pausepraten gikk rolig for seg og jeg poengterte at kampen ikke var vunnet så vi måtte fortsette som i første omgang.
 
i det 50 min får Håkon ballen av Skjebergs keeper etter et svakt utspill, sentrer til en bedre plassert Anton og han dribler selvfølgelig av et par mann og scorer sikkert. 6-0 folkens!!
 
Skjeberg fikk et mål annullert men de skal ha for at de prøvde. Reduseringen måtte komme etter litt slurvete forsvarsspill så sluttresultatet ble 6-1 mot serielederen.
 
Jeg må gi ekstra ros til forsvaret som fulgte mine instruksjoner om å være ekstra på vakt med bakrommet slik at vi tok ut deres kontringer. Dere var aggressive og gode.
 
Alle som kommer inn i løpet av kampen gjør en veldig bra innsats som gleder meg nesten mest. Vi er avhengig av at alle jobber for laget og gjør sitt beste på trening og kamp.
 
Jeg håper og tror vi får mange gode opplevelser i resten av sesongen.
 
 
 
Laget bestod av:
Glenn, Ivar, Håkon Henrik, Alex, Jesper, Anton, Elias, Andre, Stian, Nicolai, Eirik, Ludvik, Nicholas, Lars og Reza
 
Kevin spilte ikke pga skade men gjorde en glimrende jobb ved å notere seg punkter til referatet. Takk Kevin
 
Neste kamp for gutta er mandag 6.juni borte mot tabell toer ÅS kl 19.00 på Ås stadion.
 
Møt opp og støtt laget.
Share