HIL Fotball G2000/01

Ås 4 - 2 Hærland

Dere var advart på forhånd. Jeg kjenner gutta så godt at jeg forutså reaksjonen fra konfirmasjonen. Det tar på å være konfirmant både psykisk og fysisk. Det er helt OK. Dere manglet den 10% som jeg varslet på forhånd men det skal også sies at Ås var et godt lag.

Ås var aggressive, tok kommandoen raskt og vi hang ikke med. 1-0 kom allerede etter 2 min etter svikt i markeringen inne i 16m. Ås var tøffe i duellene og når ikke gutta gikk inn i duellene 100% kommer man hele tiden... på etterskudd. MEN gutta skal ha kreditt for at dem gjorde så godt dem kunne ift dagens forutsetninger.

1-1 kom helt mot spillets gang men etter en corner fikk Reza skutt og via en motspiller triller ballen i mål som også ble pauseresultatet.

Vi fikk litt mer tak i kampen etterhvert men Ås var den 10% bedre hele tiden og våre gutter løp som regel etter Ås spillerne mot eget mål og det straffer seg som regel i det lange løp. En Ås spiller blir felt ifølge dommeren innenfor 16m og pekte på straffemerket og da stod det 2-1.

Vi er et lag som ikke sutrer, kjefter på hverandre men gjør så godt vi kan og ble nok engang belønnet med et mål, helt ut av det blå. Reza var nok engang frempå og fikset 2-2. Skikkelig ufortjent etter spill og sjanser skal jeg være helt ærlig.

Ås scoret 2 mål mot slutten slik at sluttresultatet ble 4-2. Det var en helt fortjent seier men vi kan så mye bedre gutter. Med et annet utgangspunkt tror jeg resultatet hadde blitt annerledes og det hjalp jo ikke at Håkon stod langs veikanten og kastet opp. Men vi kommer sterkt tilbake gutter. Ny sjanse til uka allerede.

Elias og Ivar er veldig gode i denne kampen.

Laget bestod av: Glenn, Ivar, Henrik, Alex, Jesper, Anton, Elias, Ludvik, Andre, Stian, Reza, Nicholas, Nicolai, Lars, Eirik og Kevin.

Håkon måtte stå over pga sykdom.

PS!! Trening på Hærlandbanen onsdag kl 18 og fredag kl 18

Share