HIL Fotball G2000/01

Hærland 8 – 0 Sparta Sarpsborg

Søndag var guttas siste seriekamp før ferien og motstander var tabelljumbo Sparta Sarpsborg. Jeg visste at den største utfordringen kom til å bli undervurdering og vår inngang til kampen. Moralen var at vi skulle forberede oss som normalt å gjennomføre en god kamp. Et mottrekk var at jeg rokerte ganske mye på laget og noen spilte på uvante plasser som er sunt. Men den helt store gnisten til å feie motstander av banen var ikke til stede. 1-0 (2mi...n) Ludvik startet sitt soloraid og scoret sikkert 2-0 (9min) Elias bestemte seg for å skyte og da blir det ofte mål 3-0 (9min) Ivar, som for dagen var satt som spiss var god og hissig på å score mål noe han gjorde tilgangs. Han drible mange Sparta spillere og scoret.

4-0 (11min) Ivar var frempå igjen og scoret etter et langskudd fra ca 16m, med venstre som normalt ikke kan brukes til annet enn å stå på. Kjempebra Ivar. Det lønner seg å skyte selv om du aldri har troen.

5-0 (12min) Ivar snappet opp en pasning i Sparta sitt forsvar og scorer nok et mål. Ekte hat-trick 6-0 (32min) Kevin scorer etter assist fra Anton. 6-0 ble pauseresultatet i sommervarmen.

Jeg manet til bedre innsats i andre omgang men flere av spillerne var allerede i feriemodus med palmer, sololje og is. Vi hadde mange sjanser i andre omgang men det kladdet litt for enkelte i dag.

7-0 (50min) Jesper scorer fra ca 20m, på volley etter en corner I denne perioden hadde vi maaaaange målsjanser men var ikke helt på hugget. 8-0 (77min) Aleksander scorer etter assist fra Anton Vi får glede oss over 8 mål og 3 poeng.

Alt i alt har vi hatt en god utvikling fra de 2 første seriekampene og det er kun dere gutter som avgjør om dere vil ha ytterligere utvikling i løpet av høsten. Det er kun hardt arbeide som gir avkastning.

Laget bestod av: Glenn, Ivar, Henrik, Alex, Jesper, Anton, Elias, Reza, Ludvik, Lars, Andre, Stian, Nicholas, Nicolai, Eirik og Kevin. Håkon måtte stå over pga sykdom.

Trening onsdag kl 18-20 og avslutning på fredag 17.30

 

Share