HIL Fotball G2000/01

G13 serieåpnet i Østfolds KM-avdeling med bortekamp mot Lisleby torsdag kveld.

Trenere og spillere var veldig spente før kamp etter skuffende resultater i treningskampene i vinter. 

Kampen startet nervøst fra begge lag og det var lite planmessig spill det første kvarteret. Etter hvert kom våre gutter mer og mer inn i kampen og fikk tilrevet seg et overtak. Etter godt spill på høyresiden fikk Eirik B. lagt inn foran mål der Anton presset en forsvarer til å sette ballen i eget mål. 1-0 til et godt kjempende bortelag. Lisleby utlinet like etter ved et av sine to hurtigtog på topp. 

Våre gutter jobbet på videre og de fant hverandre bedre og bedre med godt pasningsspill. Derfor var det ikke ufortjent at vi gikk opp til både 2-1 og 3-1 etter gode prestasjoner av henholdsvis Ludvik og Henrik. Dessverre utliknet Lisleby rett etterpå på straffespark og dermed 3-2 ledelse til bortelaget ved pause.

I 2. omgang fant vi aldri helt tilbake til taktene fra den gode 1. omgangen. Lisleby kom sterkere og sterkere og de fikk raskt utligningen til 3-3. Utover i 2. omgang  bølget spillet frem og tilbake, men hele tiden med et visst overtak til hjemmelaget. Mot slutten av kampen måtte vi gjøre noen bytter og rokeringer og dessverre så raknet vi litt de siste 10 minuttene. Lislebys spydspisser puttet 3 kjappe og dermed ebbet det ut med 6-3 seier til hjemmelaget.

Alt i alt en positiv første seriekamp for disse guttene. Neste gang står vi forhåpentligvis distansen ennå bedre og da skal vi være med å kjempe om poeng. Lisleby var et positivt bekjentskap med hyggelige ledere og spillere. Kampens gode dommer hadde ingen problemer med å dømme to disiplinerte lag.

Vi takker Lisleby FK og dommeren for kampen og ønsker dem lykke til videre.

Glenn var meget god i målet idag, spesielt god i en mot en situasjoner. Imponerende kamp av Ørje-gutten. Fredrik og Ivar klarte seg godt på backene mot tidvis meget gode motspillere. Det samme gjaldt Isak i midtforsvaret som ryddet opp i stor stil. Sentralt på midten jobbet Eirik HJ og Henrik som galeislaver kampen gjennom og når disse gutta blir ennå mer kjent med denne posisjonen så kan dette bli enda bedre. På flankene hadde Ludvik og Eirik B. flere gode involveringer og innsatsen var meget bra. Anton på topp har vært en del borte i det siste pga sykdom, men det så ikke ut til å påvirke formen særlig negativt. Anton var involvert i mye av det vi skapte fremover og spilte en god kamp. Når vi da i tillegg legger til at Håkon, Jesper og Aleksander hadde positive innhopp så ble dette en positiv opplevelse for guttene. Vi vet at det blir tøft i denne serien, men vi har ihvertfall tenkt å være med å fighte!

Vi stilte med følgende lag: Glenn Gåseby, Fredrik Abrahamsen, Isak Heen Berge, Ivar Dybvik Hegland, Eirik Brødremoen, Eirik Hafstad Johansen, Henrik Thoresen, Ludvik Solberg Løken, Anton Østby, Jesper Bergland, Aleksander Langsæther, Håkon Jacobsen.

Mål: Ludvik, Henrik, 1 selvmål.

Portrettbilder spillere 006Portrettbilder spillere 008

Flotte scoringer idag av Ludvik og Henrik. 

Share