HIL Fotball G2000/01

Torsdag kveld reiste G13 KM til Askim kunstgress for lokaloppgjør mot Askim FK. Vi visste på forhånd at det ville bli en tøff oppgave og håpet at Askim skulle ha en litt dårlig dag og at vi skulle prestere på topp. Dessverre så skjer det motsatte. Vi presterer ikke såpass som vi har gjort i de 2 første kampene samtidig som Askim presterer årsbeste i følge dem selv. Dermed blir sifrene stygge til slutt og det ender med et 1-7 tap.

Første omgang er egentlig helt grei og vi slipper kun inn 1 mål i denne omgangen. Askim er hele tiden det førende laget, men skaper ikke veldig mange store sjanser i første omgang. Vi står godt imot defensivt, men mangler tyngde, initiativ og løpsstyrke framover på banen til å kunne skape noe særlig. Noen halvsjanser har vi, men det er også det eneste. I pausen er vi enige om å gjøre ting enklere og prøve å komme oss kjappere oppover på banen. Problemet er bare det at Askim har tenkt å gjøre ting bedre i 2. omgang de også.....

2. omgang taper vi 1-6 og er et svart kapittel. Hjemmelagets spillere er rett og slett mye kvikkere enn oss og de vinner stort sett alle dueller over hele banen. Da blir det vanskelig å vinne fotballkamper! Ok at Askim er mye bedre enn oss, men vi må ihvertfall gi dem en utfordring i forhold til innsats og glød. Det klarte vi dessverre ikke idag og det er skuffende. Men vi har ikke tenkt å deppe lenge over dette og tar nye tak frem mot neste ukes hjemmekamp mot Selbak. Da satser vi på en helt annen glød.

All honnør til Askim for kampen idag, de var meget gode spillemessig! Ingen av våre spillere utmerket seg spesielt idag, men et positivt innhopp av Stian Korsmo. Han sto også for kveldens høydepunkt for bortelaget da han i 2. omgang flott headet inn vårt eneste mål.

Vi takker Askim FK for kampen og ønsker dem lykke til videre. Takk også til dagens gode kommer Kay Pedersen fra Mysen.

Laget: Glenn Gåseby, Isak Heen Berge, Fredrik Abrahamsen, Ivar Dybvik Hegland, Henrik Thoresen, Eirik Hafstad Johansen, Jesper Bergland, Ludvik Solberg Løken, Carl Anton Østby, Stian Korsmo.

Mål:Stian Korsmo.

Trening lørdag 10-12 og mandag 18-20.

Share