HIL Fotball G2000/01

Søndag ettermiddag tok Hærland G13/14 turen til Moss, nærmere sagt til Ekholt kunstgressbane. Her skulle vi måle krefter med et lag som har gjort det bra i sesonginnledningen. Det var en strålende solskinnsdag med skyfri himmel og varmt. Om det var varmen og sola eller 17. mai feiringen som gjorde våre gutter søvnige i starten vites ikke. Treneren gjorde alt i sin makt for å vekke gutta for jeg så det allerede på oppvarmingen at her manglet det gnister.

 

 

Ekholt kom godt i gang og spilte brukbar fotball og det kunne de gjøre fordi våre gutter hadde ikke tenkt å gi dem kamp slik det så ut for de fremmøtte tilskuerne. Det er gledelig er at vi har 2 gode keepere i vår tropp som gjør sine saker bra på henholdsvis KM laget og 13/14 års laget. Fabian stod en veldig god kamp i dag og reddet oss fra flere baklengsmål. Det skal sies at etter 2-0 begynte gutta å våkne opp uten at det fikk noen uttelling i 1. omgang.

 

 

Treneren repeterte instruksjonene fra peptalken før kampen og gutta startet 2. omgang slik vi skulle ha startet kampen. Nå var det vilje til å løpe, slå bedre pasninger og til og med rope til hverandre. Dette så lovende ut og i det 54. min fikk vi uttelling ved Håkon. Ballen ble slått inn i Ekholts 16m og Håkon kom ett tiendels sekund før Ekholt keeperen (som for øvrig var ei jente og veldig god) på ballen med hodet og den trillet i mål til 2-1. Nå begynte treneren å øyne lys i tunnelen, men Ekholt var stadig fremme med gode sjanser men ble greit avverget av Fabian i målet. Lars og Kevin hadde hver sine muligheter til å score, men ble litt for heite på avtrekkeren til å få ballen i mål.

 

 

Det ble ikke flere mål denne gangen, men med litt bedre tæl og innsats fra starten av kunne vi fått poeng i denne kampen. Det som er litt påfallende er at vi er så altfor snille mot motstanderne våre, vi skal liksom ikke gjøre dem noe vondt. Vi er inne i en omstillingsfase fra 7 er fotball til 9 er samt mange nye spillere. Vi jobber på hver trening med at spillet skal fremover på banen, hardere pasninger, ikke på tvers med ditto brudd i mot. Det kommer nye sjanser gutter og de skal vi ta. Vi må se fremover og jobbe hardt på hver trening og kamp slik at dere får mange fine opplevelser utover i sesongen.

 

 

Vi takker Ekholt for kampen og ønsker dem lykke til videre.

 

 

Laget: Fabian Førrisdahl Lintho, Andri Biba, Mathias Torper, Nicolai Rokker, Erlend Holmen, Gard Olsen Holten, Piotr Kostyra, Eirik Brødremoen, Kevin Moe Ruud, Tobias Bergland, Shklelzen Shabani, Håkon Jackobsen og Lars Ruud Barland.

 

Share