HIL Fotball G2000/01

Hærland 1 i G13 KM B-sluttspill tok fredag turen til Trondalen kunstgress i Fredrikstad for å møte Gresvik IF. Utg.punktet foran kampen var at vi lå på 2. plass, mens hjemmelaget innehadde 4. plassen. Alt lå dermed til rette for en jevn og fin batalje.

Og jevnt skulle det vise seg å bli. Våre gutter var på hugget fra start og leverte flere gode prestasjoner gjennom hele 1. omgang. Spillet bølget frem og tilbake, men vi følte vi hadde god kontroll bakover samtidig som vi hadde mange gode tendenser foran hjemmelagets mål. Vi tok ledelsen 1-0 noen minutter før pause da. Anton lobbet fint over en utrusende keeper.

I 2. omgang kom hjemmelaget sterkere tilbake samtidig som vi begynte å gjøre flere feil. I motsetning til forrige kamp var alle marginer på vår side denne gangen. Gresvik hadde 2 feite muligheter alene med Glenn, men det har aldri vært ulovlig å ha en god keeper. Glenn reddet begge.

Dermed ebber kampen ut med vår 5. seier av 6 mulige i høstsesongen. Vi har fått bra betalt i forhold til spill og sjanser, men gutta jobber godt og gir seg ikke. Det gir som regel resultater. Hvis vi i tillegg etterhvert klarer å utvikle det offensive spillet vårt mer, så blir det mer moro framover.

Vi takker Gresvik for kampen og ønsker dem lykke til videre.

Lag: Glenn Gåseby, Stian Korsmo, Fredrik Abrahamsen, Ludvik Solberg Løken, Petter Kasbo Skullerud, Henrik Thoresen, Isak Heen Berge, Jesper Bergland, Carl Anton Østby og Håkon Jacobsen.

Mål: Anton 1

Fotballdager lørdag 10-12 og søndag 10-13 og deretter vanlig trening mandag 17.30-19.30. 

Share