HIL Fotball G2000/01

Torsdag kveld var Askim FK på besøk på Hærlandbanen. Selv om sluttresultatet viser 1-4 var kampen mer jevnspilt. Askim kom best i gang og våre gutter er litt på etterskudd. Gutta fra Askim beveger seg når ballen går,  de er det tiendelen av et sekund i forkant og kommer som oftest ut med ballen i beina. Våre gutter jobber hardt og gjør mye bra, men det skorter litt på tilstedeværelsen hos enkelte, spilleforståelse og smartness.
Mange løper utrolig mye men det blir liksom ikke noe ut av det og vi må ha mange sjanser for å score mål. Defensivt gjør vi mye bra, men kan bli mye bedre en mot en. Askim ledet 2-1 til pause etter en fin straffescoring av Isak.
 
Andre omgangen ble nesten likt første omgangen med 2 Askim scoringer og et hardtarbeidende Hærlandlag.
Men som vi har sagt tidligere, vi må bare øve mer og være tålmodig. Vi manglet keeper-Glenn i buret denne gangen pga skade. Spiss Anton tok sporty på seg oppgaven som keeper og det gikk så fint som bare det.
 
 Vi takker Askim for kampen og ønsker dem lykke til videre.
 
Lag: Stian Korsmo, Fredrik Abrahamsen, Ludvik Solberg Løken, Petter Kasbo Skullerud, Henrik Thoresen, Isak Heen Berge, Eirik Hafstad Johansen, Jesper Bergland, Ivar Dybvik Hegland, Carl Anton Østby og Håkon Jacobsen.
 
Mål: Isak 1
 
Share