HIL Fotball G2000/01

G13 tok torsdag kveld turen til Jeløy i Moss for å møte topplasserte Sprint-Jeløy til serieoppgjør. Vi visste vi sto overfor en kjempeutfordring, men den måtte vi bare ta. Vi gjennomfører en meget god 1. omgang med unntak av de de 5 siste minuttene før pause. Da slipper vi inn to litt lettvinte mål og ligger dermed under 2-4 pause. En godt gjennomført omgang der vi henger veldig godt med mot et hjemmelag med gode ferdigheter. Eirik scoret begge målene våre etter flotte gjennomløp bakfra.

I 2. omgang festet hjemmelaget et bedre tak på kampens hendelser og de skapte etterhvert flere og flere store sjanser. Utrolig nok holdt vi stand til det gjensto ca. 15 min, men det siste kvarteret gikk vi på en aldri så liten sprekk og måtte tåle 3 baklengsmål til i sekken. 

Igjen god innsats av alle mann og denne gangen hang vi også lenge godt med ferdighetsmessig helt til forskjellen på lagene viste seg utover i 2.omgang. På mange måter viser denne kampen at vi er ganske nærme, men også at det er et godt stykke igjen.....

Laget: Carl Anton Østby, Ivar Dybvik Hegland, Stian Korsmo, Isak Heen Berge, Håkon Jacobsen, Henrik Thoresen, Eirik Hafstad Johansen, Petter Kasbo Skullerud, Jesper Bergland, Ludvik Solberg Løken.

PS! Isak måtte ut med skade midtveis i 2.omgang etter å ha fått et frispark rett på håndleddet. Røntgenbilde er tatt på Fredrikstad sykehus, men heldigvis ikke brudd.

Mål: Eirik Hafstad Johansen 2

Vi takker Sprint for kampen og ønsker dem lykke til videre.

Trening lørdag 15-17

Share