HIL Fotball G2000/01

Onsdag kveld var det duket for nok et lokaloppgjør. Denne gangen var det Trømborg som var motstander på Trømborgbanen.

Det var en fin tone i laget noe jeg observerte da gutta ankom banen og de virket skjerpet!! Mot normalt.
Oppvarmingen ble en fryd fordi guttene var på nett og jobbet fra første stund noe som dessverre ikke har vært tilfelle i det siste
 
I dag ville gutta spille fotball og jobbe samtidig noe de fremmøtte også kunne observere. I mange faser av spillet fikk vi til det vi trener på men det tok litt lang tid før vi fikk vår første scoring.
Trømborg skal ha ros for at de kriget og løp så lenge kreftene holdt men det ble ikke rare spillet. Etter hvert var det stor kvalitetsforskjell på pasningsspill og samhandling.
Hadde våre gutter vært litt mere nøye med pasningene slik at man når en medspiller hadde vi scoret tidligere og flere mål.
Stillingen til pause var 0-1 etter scoring av en meget opplagt og god Shkelzen.
 
Trømborg yppet seg litt ide første minuttene av andre omgang og reduserte i det 41. minutt til 1-1.
Våre gutter lot seg ikke affisere av det og fortsatte grunnspillet med gode pasninger, mottak  og gjennombrudd. Det oste av vilje og løpskraft.
Nå kom målene tett som hagel og de gav seg ikke før det stod 1-7 i protokollen.
 
Dette var tre skritt i riktig retning gutter, BRA av alle mann
 
Hærlands lag:
 
Fabian Førrisdahl Lintho, Fredrik Pedersen, Mathias Torper, Nicolai Rokker, Erlend Holmen, Kevin Ruud, Lars Ruud Barland, Andri Biba, Aleksander Langsæther, Eirik Brødremoen og Shkelzen Shabani.
 
Målscorer: Lars Ruud Barland (2), Shkelzen Shabani (1), Kevin Ruud(1), Fredrik Pedersen(1), Andri Biba(1) og Mathias Torper (1)
   
Husk trening lørdag kl. 15-17
 
Neste kamp for guttene er søndag 5. oktober kl. 16 på Hærlandbanen
 
Share