HIL Fotball G2000/01

Søndag ettermiddag var det duket for nok en kamp for Hærland 2. Motstander var Rygge  og med nedturen i vårkampen friskt i minne burde motivasjonen være på topp.  Nok engang starter vi famlende og passivt. Vi kommer liksom ikke ut av startblokkene noe som er viktig i en fotballkamp. Rygge tok ledelsen etter 15. min, men våre gutter ville det annerledes og utlignet til 1-1 etter 16 min ved Anton. Men Rygge 2 gikk så opp til 2-1 etter 18 min. Her gikk det unna folkens. Pauseresultatet er 1-2
 
Det var noe brukbart spill, men vi er langt ifra det nivået vi burde være på ved denne tiden av året. Det er for mange som ikke jobber eller tar seg ut. Rygge 2 gikk opp til en 4-1 ledelse i det 61. og 62. min. Nå var kampen kjørt tenkte en hardt prøvet trener. Som lyn fra klar himmel ville gutta plutselig, jobbet og begynte å spille ball. Vi scoret i det 66. og 67. min og var veldig nær en utligning men manglet det lille ekstra.
Men hva viser dette mine kjære spillere?
 
Dere kan/ har ferdighetene, hvis dere vil (les gidder) men det er det kun dere som får gjort noe med det…..
God avslutning på årets siste hjemmekamp
 
Hærlands lag:
Fabian Førrisdahl Lintho, Fredrik Pedersen, Mathias Torper, Nicolai Rokker, Erlend Holmen, Kevin Ruud, Lars Ruud Barland, Andri Biba, Aleksander Langsæther, Anton Østby, Eirik Brødremoen og Shkelzen Shabani.
Målscorer: Anton Østby (2) og Erlend Holmen (1)
 
Årets siste kamp for Hærland 2 er onsdag 15 oktober mot Vansjø/Svinndal på Kirkebygden KG i Våler.
 
Share