HIL Fotball G2000/01

Tirsdag kveld tok G13 i KM B imot Torp til hjemmekamp på Hærlandbanen. Vi visste vi skulle opp mot en god motstander og var klar for en skikkelig utfordring. Vi hadde et par forfall, men har heldigvis gutter som stiller opp på kort varsel så vi hadde 11 kampklare gutter da kampen startet.

1. omgang ble forholdsvis jevn sjansemessig, men Torp var hele tiden det førende laget spillemessig. Vi tok ledelsen 1-0 midtveis i omgangen ved et flott gjennomløp av Petter etter en god pasning fra Isak. Noen minutter før pause økte vi til 2-0 på en corner fra Jesper som gikk rett i mål. Dette holdt seg til pause.

2. omgang ble en forsvarskamp. Torp hadde ballen veldig mye og var gode, men spilte seg sjelden til 100 % sjanser. Vi stod godt imot defensivt og det ble mest skudd utenfra og masse halvsjanser. Presset måtte etterhvert gi resultater og 5 min. før slutt fikk bortelaget uttelling på et godt skudd. Det ble hektisk på slutten, men vi red av stormen og kunne juble for 3 nye poeng.

I dag var det mye som ikke fungerte spillemessig, men gutta skal ha all honnør for innsatsen de legger ned og holdningene de viser. Man kommer langt med det.

Lag: Carl Anton Østby, Ivar Dybvik Hegland, Stian Korsmo, Isak Heen Berge, Henrik Thoresen, Fredrik Abrahamsen, Petter Kasbo Skullerud, Jesper Bergland, Håkon Jacobsen, Eirik Brødremoen og Shkelzen Shabani.

Mål: Petter og Jesper.

Vi takker Torp for kampen og ønsker dem lykke til videre.

Tabell: http://www.fotball.no/System-pages/Tabell/?tournamentId=142130

Share