HIL Fotball G2000/01

Lørdag var det duket for årets siste hjemmekamp for Hærland 1. Vi var enige om alle skulle blø for drakta for å sikre oss denne seieren. Vi kom brukbart i gang noe vi har jobbet med den siste tiden. Gå hardt ut å sette oss i respekt var resepten. Spillet bølget frem og tilbake men de helt store sjansene uteble. 
Defensivt fungerer det brukbart men offensivt må vi øve mer. Det må være hovedfokus utover høsten/ vinteren dersom vi skal bli bedre som lag. I det 16 min slår Fredrik Abrahamsen en nydelig langpasning fra sin høyre back posisjon, over Tune forsvaret over på motsatt side til en umarkert Jesper. Jesper tar med seg ballen mot mål og alene med keeper gjør han ingen feil. Skyter knallhardt og vi leder 1-0.
 
Tune hadde en meget god keeper og midtstopper noe som gjorde at vi ikke klarte å score flere mål denne dagen. Tune presset på for å få en utligning noe de klarte i det 23. minutt. Etter utligningen bølget spillet frem og tilbake men vi ryddet opp og de helt store sjansene uteble.
 
Andre omgangen blir vi presset bakover på banen fordi vi slutter å løpe og slår veldig mange korte pasninger som går rett i beina til motstander. Vi sliter litt med å ta av press, les avklare lengre og bruke bakrommet hyppigere når vi blir presset.
 
Så alt i alt er 1-1 et rettferdig resultat.
 
Lag: Carl Anton Østby, Ivar Dybvik Hegland, Stian Korsmo, Isak Heen Berge, Henrik Thoresen, Fredrik Abrahamsen, Petter Kasbo Skullerud, Jesper Bergland, Håkon Jacobsen, Eirik H Johansen og Ludvik Løken.
Mål: Jesper
Vi takker Tune for kampen og ønsker dem lykke til videre.
Share