HIL Fotball G2000/01

Rammene for sesongens siste seriekamp for Hærland 2 var fine med ei ny kunstgressbane på Kirkebygden kunstgress i Våler og fin temperatur. Budskapet fra en skarve trener var å jobbe hardt, løpe og spille ball. Budskapet kom frem noe som gledet både trener og foreldre som heiet ivrig på sidelinjen.
 
Gutta spilte fin fotball med mange gode kombinasjoner. Enkelte av gutta er veldig glad i å drible og slipper ballen litt sent med det resultat at vi mister ballen og motstanderen kontrer. Dette er fin læring for dem, snart skjønner de betydningen av å la ballen gjøre jobben. Tilbake til kampen.
 
Gutta presset på fra start og skapte noen sjanser. Pga skole var det ingen 14 åringer med i dag, men det forringet ikke prestasjonen. Røslige Stian og raske Håkon som gjennom sesongen har spilt mest for Hærland 1 bidro godt gjennom hele kampen. I det  5. min scorer vi 0-1 målet etter litt klabb og babb i feltet og det var Kevin Ruud som etter iherdig jobbing satte ballen i mål. Nå var det jubel i heiagjengen på sidelinjen noe som gledet gutta og trener. Hva med V/S ? Dette var et ikke altfor godt fotballag, men de profiterer kun på størrelse og innsats noe som selvsagt ikke er ulovlig,men hvor er basisferdighetene? Etter ca. 25 min får V/S tildelt straffespark som er helt korrekt idømt og de utligner til 1-1.
 
I andre omgang bytter vi keeper og inn kom Fredrik ‘Pantern’ Pedersen som gjorde en glimrende jobb og sågar hadde målgivende utspark. Veldig sporty gjort, Fredrik. Som nevnt tidligere er balltap på sentral midtbane en av de største dødssyndene i fotball. V/S fikk muligheten etter ca. 55 min på en slik kontring og dermed stod det 2-1 til hjemmelaget.
 
Våre gutter gav seg imidlertid ikke, mange fikk prøve nye roller i dag noe de løste bra. I det 60. min sparket Fredrik ‘Pantern’ Pedersen ut og ballen gikk over hele V/S forsvaret, rett i beina til Carl Anton Østby som scoret sikkert alene med keeper til 2-2. Etter det bølget spillet frem og tilbake. Med litt mer besluttsomhet i angrep hadde vi vunnet denne kampen, men 2-2 er et fair resultat.
 
Vi gratulerer seriemester V/S  og ønsker de lykke til med utviklingen av basisferdighetene.
 
Hærlands lag:
Anton Østby, Fredrik Pedersen, Stian Korsmo, Nicolai Rokker, Kevin Ruud, Andri Biba, Aleksander Langsæther, Eirik Brødremoen, Shkelzen Shabani og Håkon Jackobsen.
Målscorer: Anton Østby (1) og Kevin Ruud (1)
 
 
NB! Trening på lørdag 15-17 er på Mysen kunstgress.
 
Share