Mange hadde møtt opp for sosialt samvær og for å heie på egne lag under årets Bygdekamp.

Stemingen var god, innsatsen like så og det var i det hele tatt en flott ettermiddag på Hærland stadion søndag 1. september. Årets bygdekamp omfattet 9 øvelser: løpsstafett, fotballdribling, konebæring, kast av liten og stor ball, vannbøtteholding, tautrekking, sekkeløp, straffespark, samt trehjulssykkelløp. Ny øvelse av året var vannbøtteholdinga og den virket til å slå an. Så kan det tenkes at enkelte av deltakerne i denne øvelsen hadde litt problemer med å løfte armene nevneverdig dagen derpå.....
Selv om Bygdekampen er en uhøytidelig konkurranse ser det ut til at det er stor prestisje å vinne enkelte av øvelsene (f.eks. tautrekkinga)! Men det var strålende og sporty innsats fra alle lag og publikum var til tider skikkelig engasjert. Seirende ut gikk til slutt Ørkenlaget, med Melleby på andre og Homstvedt og Lundeby på delt tredje.

Stor takk til Per-Arne Berge, for god hjelp til planlegging og for å trekke i trådene gjennom hele arrangementet, og til speaker Reidar-Otto Andersen - selv om lyden i anlegget var litt svak innimellom ledet han arrangementet på en trivelig og ryddig måte. Honnør også til laglederne for jobben med å samle lag: Gunn Ellen Dybvik (Homstvedt), Jonny Hammersborg (Faugli), Helen Bergland (Melleby), Cathrine Dahl (Dal), Synnøve Svensson (Ørken) og May Britt Vikeby (Lundeby).

Som alltid var det flotte gevinster til de beste laga, disse var sponsorgaver fra G-sport, Eidsberg sparebank, Lundeby bokbinderi, Gjensidige Mysen, Saxofonen frisør og Eik Maskin.

Av Marianne Tvermyr Holmen

 

Her er et utvalg bilder fra arrangementet. Fotograf: Daniel Vikeby

Share